31.12.09

vroom vrooom vreeenggg!


splashy sploosh!

finally!! i passed my JPJ re-test! it was such a horrifying moment but, i managed to swept my shakiness and nailed it!!

before the 3 point turn, kreta tu t'mati engine! ceyh! blom sempat nak buat 3 point turn dah mati plak engine.. mase nak kuar 3 point turn tu, bley plak kreta tu tanak jalan! ish! i had to accelerate cepat2 so that kreta tu tak t'berhenti or reversed. cuak giler weeeeeyyyyhh~ tapi bila dah kuar tu i shouted loudly!! best giler dah pass!! Alhamdulillah..

i looked soo happy in the picture. that's why i chose it for this post :) it's taken by Kakja during Abang Azam's birthday at Sunway Lagoon. kawan2! marila kita pegi sane pulak! x saba nak drive neh! hehehe...

5 comments:

razlanisme said...

hati-hati drive tu. nak start kereta betulkan side mirror, check signal kiri kanan, adjust tempat duduk k.

hahahaha. congrats.

mein melon said...

baeeeeekk atok :p~

ammar said...

mari briang ria b'sme tembikai di sunway.. weeee~..

YobSumo said...

adakah anda mengajak aku ke KLCC dengan anda yg drive sendiri?

jika ya, FULAMETTTTT!

btw, tahniah mein.

mein melon said...

replies:

Ammar - weee~! mari mari!

Syahir - ohoho ko nak aku bawak g KL keee... tunggula aku dapat lesen betol tu lagi seminggu.. den bley la kot :p~